Felkészülés: A Vidi után a felcsútiak dolgát is megnehezítette az NB II feljutója – videó

2020.05.20.
Comments off
46 Views

Szerda délelőtt 11 órától az újrakezdés előtt lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Puskás Akadémia, természetesen zárt kapuk mögött. A felcsútiak ellenfele az NB I-be 74 év után feljutó Budafok volt, amely legutóbb vasárnap a MOL Fehérvár FC ellen szoros meccsen 2-1-re kapott ki.

A pfla.hu tudósítása szerint kezdésként ráijesztettek éppen a felcsútiaktól kölcsönben szereplő Skribek jobbal a bal kapufát találta el. A 25. percben megszerezte a vezetést a Puskás: egy gyors bal oldali akció végén Nagy 20 méterről bombázott kapura, Póser kiütötte a labdát, a kipattanó Plsek elé került, és az üres kapuba továbbított.

Fordulás után Gyurcsó jobb oldalról elvégzett szöglete után a csereként beálló Mebrahtu fejelt a bal alsó sarok mellé. A 86. percben Mebrahtu lőtt kapura, próbálkozása Urblík elé pattant, aki sarokkal visszatette a labdát az ausztrál-eritreai csatár elé, másodszorra már nem hibázott.

Összefoglaló

Felkészülési mérkőzés, Pancho Aréna

Puskás Akadémia-Budafok 2-0 (Plsek 25., Golgol 86.)

Puskás Akadémia: Hegedüs L. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Nagy Zs. – Van Nieff – Gyurcsó, Favorov, Plsek, Sós B. – Knezevic

Csereként pályára lépett: Tóth B. (kapus), Tamás N., Golgol, Urblík, Spandler, Komáromi, Huszti A., Kocsis B.

Budafok: Póser – Margitics, Vaszicsku, Romic, Gohér – Oláh B., Soltész – Skribek, Kulcsár K., Szabó M. – Kovács D.

Csereként pályára lépett: Kovács Z. (kapus), Micsinai, Mervó, Farkas B., Króner, Fekete M., Opavszky, Zsolnai R., Khiesz

Eredeti cikk

Comments are closed.