Dortmund: Emre Can nem titkolózik a céljait illetően

2020.05.20.
Comments off
58 Views

Bajnokságot akar nyerni a Borussia Dortmund – legalábbis ez derül ki a télen érkezett német válogatott labdarúgó, Emre Can szavaiból.

„Azért szerződtem a BVB-hez, hogy trófeákat nyerjek, és nem azért, hogy második legyek a Bayern mögött. Az a célunk Dortmundban, hogy a müncheniek előtt végezzünk. Ezért is van nagy szükségünk arra, hogy a jövő héten győzzünk” – mondta a Sport Bildnek a 26 éves játékos, aki a Juventustól kölcsönben szerepel a Borussiánál.

Hirdetés

A Bundesliga tabelláját jelenleg a címvédő Bayern München vezeti 58 ponttal, a második dortmundiaknak 54 pontjuk van. Jövő kedden rangadót játszanak egymással a BVB otthonában, igaz, a koronavírus-járvány miatt nem a megszokott telt házas stadionban, hanem zárt kapuk mögött.

„Amikor olyan közel vagyunk a Bayernhez, mint most, akkor nem kell titkolóznunk a céljainkat illetően. A végén persze az a teljesítmény fog számítani, amit a pályán nyújtunk” – fogalmazott Can, aki azt ígéri, a folytatásban többször is elmondja majd az öltözőben és azon kívül is, hogy a bajnoki cím megszerzése a céljuk.

A Bundesligából még nyolc forduló van hátra.

Eredeti cikk

Comments are closed.