Bayern: ha érkezik, Sanéé lehet a 10-es mez

2020.05.20.
Comments off
35 Views

Keddi hír szerint Leroy Sané, a 24 éves német válogatott szélső nem hosszabbítja meg 2021 júniusában lejáró szerződését a Manchester Citynél, és nagy valószínűséggel a bajoroknál folytatja. A Sport Bild értesülése szerint a játékos beleegyezett, hogy 30 százalékkal kevesebb legyen a fizetése annál, mint amit még a koronavírus-járvány előtt ígért neki a Bayern.

Hirdetés

Visszatérhet Németországba (Fotó: AFP)

A lap úgy tudja, a müncheniek a 10-es mezszámot ajánlották fel Sanénak. Ebben jelenleg a brazil Coutinho játszik, aki kölcsönben szerepel a bajoroknál és sajtóhírek szerint nyáron távozik.

A német sajtó a múlt héten arról írt, hogy még 10 millió euró hiányzik Sané szerződtetéséhez, mivel a Bayern 40 millió eurót kínál a futballistáért, a Manchester City viszont 50 millió szeretne érte kapni.

A müncheniek már tavaly nyáron szerették volna átigazolni az akkor csúcsformában lévő Sanét, akiért a Manchester City sajtóhírek szerint 150 millió eurót kért. Az üzlet azonban nem jött létre, mert a játékos súlyosan megsérült és több hónapot ki kellett hagynia, csak idén januárban állt újra edzésbe.

Eredeti cikk

Comments are closed.