Felkészülés: Hazai pályán kapott ki a Fradi a Mezőkövesdtől – videó

2020.05.17.
Comments off
64 Views

Sem a Ferencváros, sem pedig a Mezőkövesd nem a legerősebb összeállításában lépett pályára a délelőtti edzőmérkőzésen. Az első félidőben főleg távoli lövésekkel próbálkoztak a csapatok. A játékrész hajrájában Dragóner került helyzetbe öt méterre a kaputól, de Csontos szerelte. A 40. percben Takács fejese a lécről pattant vissza.

A második félidő elején Pekár 16-os sarkától elvégzett szabadrúgása Ramadanon megpattanva kötött ki a Fradi kapujában. Az 56. percben Dragóner szerzett labdát, majd egy jó csellel két játékost is becsapott, 12 méteres kemény lökete a bal kapufáról vágódott ki. A 83. percben Lódico éles szögből leadott lövését fogta a kövesdi kapus.

A 88. percben Zubkov lépett ki ziccerben, Rjabenko azonban jól mozdult ki a kapujából és védte a 10 méteres lövést. Zubkov a legvégén is egyenlíthetett volna, 23 méteres próbálkozása azonban a bal kapufán csattant.

A mérkőzést természetesen zárt kapuk mögött rendezték, de a hangszórókból folyamatosan lehetett hallani a Fradi-szurkolók biztatását.

A két csapat 13:30-kor is megmérkőzött egymással, a részletek itt!

Felkészülési mérkőzés:

Ferencváros – Mezőkövesd 0-1 (Pekár 49.)

Ferencváros: Gróf (Varga 60.) – Csontos, Frimpong, Otigba (Skvarka 46.), Heister – Somália, Vécsei – Ramadan, Lódico, Szánthó (Zubkov 82.) – Sihnevich

Mezőkövesd: Rjabenko – Varjas Z. (Tóth 56.), Eperjesi, Varjas L., Silye – Pekár, Nagy D., Meszhi, Vajda – Takács, Dragóner

Eredeti cikk

Comments are closed.