Bundesliga: Szalaiék 0-2 után, parádés szólógóllal támadtak fel – videó

2020.05.17.
Comments off
39 Views

Már a 6. percben vezetész szerzett a Köln, Uth biztos lábba elvégzett büntetőjének köszönhetően (1-0). Boetius kimaradt helyzetével és Horn bravúrjával tartott előnyét a hazai csapat, de egy elmaradt(?) 11-est is reklamáltak a mainziak, de a játékvezető kifelé ítélt szabadrúgást a 39. percben.

A második játékrész is úgy kezdődött, mint az első, azaz gyors hazai góllal. Az 53. percben Drexler beadása után Kainz fejelt a kapuba (2-0). A szinte teljesen visszaálló Köln gyorsan megkapta azonban a bekkelésért a büntetést, a 61. percben Awoniyi szépített közelről (2-1).

A 69. percben beállt Szalai Ádám is a vendégeknél, és a magyar támadó is lendületet adott csapatának. Azonban az egyenlítéshez egy ragyogó egyni megmozdulás kellett: a 72. percben  Kunde Malong majdnem a felezővonal szólózott el lövőhelyzetig, majd 14 méterről a bal alsóba talált (2-2). A 79. percben Szalai adott remek labdát Onisiwónak, aki kapura is pöckölt, de a kivetődő Horn bravúrral hárítani tudott.

A másik oldalon is akadt még egy meccslabda: a 81. percben Cordoba közeli kísérletét védte remekül Müller, aki aztán a kipattanóra is odaért. A 89. percben Szalai megint szép átadással vétette észre magát, de Quaison elől az utolsó pillanatban menteni tudtak. Maradt így a 2-2.

Eredeti cikk

Comments are closed.