Puskás Akadémia: “Már a külföldieknek is pluszt jelent a Fradi ellen játszani” – a magyar válogatott játékos a zárt kapuról is beszélt

2020.05.16.
Comments off
43 Views

A Puskás Akadémia honlapján a kétszeres magyar válogatott balhátvéd, Nagy Zsolt nyilatkozott a csapat állapotáról, valamint a kényszerszünet utáni első bajnokijukról, ami a Ferencváros ellen lesz a Pancho Arénában. A 26 éves játékos elmondta, akár már a hétvégén is megmérkőzne a Fradival.

– Úgy látom a csapaton, hogy ugyan van még 2-3 hét, de már most felkészültünk arra, hogy játszunk – mondta Nagy a Fradi elleni bajnokiról, amire május 31-én kerül sor. – Magyarország egyik legnagyobb klubjáról van szó, már a külföldiek is tudják ezt, ez mindenkinek pluszt jelent. Nagyon készülünk arra, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. Nagyon örülnék neki, ha újra sikerülne gólt szereznem a Fradi ellen, de az a legfontosabb, hogy győzni tudjunk az első fordulóban.

Nagy a zártkapus mérkőzéssel kapcsolatban kiemelte, hogy az eddigi utolsó meccsen már megtapasztalhatták az üres lelátók előtti játékot, ami nagyon rossz, de fel tudnak rá készülni.

A felcsúti védő a Fradi elleni zárt kapuról: “Reméljük, hogy mi fogunk kijönni ebből jobban”

Eredeti cikk

Comments are closed.