Felkészülés: Két gól és két kapufa – így ért véget a Kisvárda-DVSC edzőmeccs

2020.05.16.
Comments off
34 Views

Az NB I folytatására készülő Kisvárda hazai pályán, zártkapus felkészülési mérkőzésen fogadta a DVSC-t szombaton 11 órától. A felek a nap folyamán 13 órától is megmérkőznek egymással.

A dvsc.hu tudósítása szerint az első félidőben a DVSC dominált. Az első komolyabb lehetőségre a 14. percig kellett várni, Ferenczi távoli lövését Dombó csak kiütni tudta. A félidő felét átlépve a debreceniek sorra alakították ki a lehetőségeket. A 31. percben Ferenczi szerzett labdát a kisvárdai térfélen, indította Vargát, aki egy nagyszerű kiugratással hozta helyzetbe Adenijit, aki egy az egyben vezethette a labdát Dombóra, ám bravúrral hárított a kisvárdai hálóőr. Az első félidő nem hozott gólt, így 0-0-al mentek pihenni a felek.

A szünet után a 48. percben Pávkovics szerzett labdát az ellenfél térfelén, Vargát indította a bal szélen, levitte a labdát az alapvonalig és centerezése után Adeniji félfordulatból tüzelt, azonban Dombó résen volt. Az 56. percben egy kavarodás után a labda a tizenhatos közepénél elhelyezkedő Lucashoz pattant, akinek eltört pattogós kapáslövése végül a rövid kapufáról pattant vissza a mezőnybe, és Ferenczi tisztázni tudott. A 76. percben a tizenhatoson belül Szécsi készítette le a labdát Csősznek, aki nagyon okosan laposan a hosszúba tekerte a labdát, de próbálkozása a kapufáról egy kisvárdai védőhöz pattant.

A 79. percben góllá érett a Loki fölénye: Varga vezette rá a hazai védőkre a labdát, a tizenhatoshoz érve a mögé kerülő Ferenczit kiugratta, okosan benézett és a középen berobbanó Szécsi, aki a  védőjét lerázva mattolta Dombót. Sokáig úgy tűnt, hogy ez is marad a végeredmény, de a 90. percben egyenlített a Kisvárda: egy hátulról felívelt labda találta meg a második félidőben beállt Khymichet és 15 méterről bevette Nagy kapuját, kialakítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

Felkészülési mérkőzés, Várkerti Stadion

Kisvárda-DVSC 1-1 (Khymich 90., ill. Szécsi 80.)

Kisvárda: Dombó – Melnik, Ene, Rubus, Protics – Lucas, Karaszjuk – Sassá (Riznicsenko 86.), Cukalasz (Khymich 68.), Bumba – Tischler

DVSC: Nagy S. – Habovda, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi J. – Bódi Á., Csősz, Kusnyír, Varga K. – Szécsi M., Adeniji

Felkészülés: Hátrányból fordítva nyert a DVSC a Kisvárda ellen

Eredeti cikk

Comments are closed.