Felkészülés: Hátrányból fordítva nyert a DVSC a Kisvárda ellen

2020.05.16.
Comments off
58 Views

A Kisvárda és a DVSC szombaton kora délután zárt kapuk mögött lejátszotta második egymás elleni felkészülési mérkőzését a Várkerti Stadionban.

A dvsc.hu tudósítása szerint magas iramban zajlott a találkozó, nagy mezőnyjáték jellemezte az első öt percet. A 6. percben Jelena 20 méteres lövése a felső lécen csattant. A hajdúságiak többnyire a Kisvárda térfelén járatták a labdát, és a 17. percben kis híján megszerezték a vezetést: Kundrák szerezett labdát a hazaiak térfelén, centerezését Garba átengedte, ezzel Truljic került ziccerbe, aki 12 méterről a hosszút célozta meg, de Minca bravúrral hárított. A félidő felét átlépve Trujic és Kerekes próbálkozásánál mentettek a védők, majd a játékrészt Obradovics gyenge lövése zárta.

Fordulás után az 58. percben megszerezte a vezetést a Kisvárda: egy szögletet követő kavarodás után a labda Szimovics elé pattant, aki 2 méterről lőtt Kosicky kapujába.  A 75. percben egyenlített a Loki: Truljics vitte le a labdát a bal szélen és pontos lapos centerezésére Kundrák érkezett a hosszú saroknál és gurított okosan a kapuba.

Az utolsó percekben nagyobb iramra kapcsolt mindkét csapat, melyből a Loki jött ki jobban, és megfordította a mérkőzést: egy gyors mélységi indítás után Trujics 15 méterről középről kilőtte a hosszú sarkot. A kisvárdaiak mindent egy lapra feltéve támadtak, de az eredmény nem változott, így a DVSC 2-1-re nyert a Kisvárda ellen a második felkészülési mérkőzésen.

Felkészülési mérkőzés, Várkerti Stadion

Kisvárda-DVSC 1-2 (Szimovics 57., ill. Kundrák 75., Trujics 87.)

Kisvárda: Minca – Hej, Abov (Khymich 68.), Kravcsenko, Baranyai Á. – Szőr, Szimovics (Riznicsenko 74.) – Gosztonyi, Obradovics, Kovácsréti (Czene, 84.) – Jelena

DVSC: Kosicky – Damásdi, Szatmári Cs., Baráth P., Barna Sz. – Kundrák, Bereczki D. (Szabó Á. 79.), Szabó B., Trujics – Garba, Kerekes K.

Felkészülés: Két gól és két kapufa – így ért véget a Kisvárda-DVSC edzőmeccs

Eredeti cikk

Comments are closed.