Az NB I dobogósa megegyezett a Vidivel a magyar válogatott játékosról – a Fradival is tárgyalnak

2020.05.16.
Comments off
50 Views

Az élvonal harmadik helyén álló Mezőkövesd Zsóry FC szakmai igazgatója, Tóth László korábban már elárulta, hogy a kölcsönben lévő Berecz Zsombort végleg megszereznék a MOL Fehérvár FC-től, a kövesdiek szakembere pedig ezúttal újabb fejleményekről számolt be a klubhonlapon. Tóth kiemelte, hogy

Berecz átigazolásáról a két klub már megegyezett egymással, a játékos és a borsodi klub között folyamatosan zajlanak az egyeztetések.

Tóth azt is elmondta, hogy pár apróbb dologban szükséges dűlőre jutni, ezt követően az 1-szeres magyar válogatott  középpályás 3 éves szerződést köthet a sárga-kékekkel, majd hozzátette, a klubnak van egy opciója, melyet szeretnének érvényesíteni, amint ebben megállapodás születik, pont kerül az egyezség végére.

A szakmai igazgató bejelentette, hogy Szeles Tamás és Dragoner Filip szerződése június 30-án járt volna le, a két játékos további két évre, 2022. június 30-áig kötelezte el magát az együtteshez, míg Vajda Sándor 2023. június 30-áig írt alá. Danyl Ryabenko meggyőzte a szakmai stábot tehetségéről, így a fiatal hálóőrrel hosszú távú, hároméves szerződést fog kötni a klub.

Silye Erik kölcsönadási szerződése június 30-án jár le, vele kapcsolatban azt mondta a szakember, hogy a Ferencvároshoz még egyéves szerződés köti, az egyeztetések zajlanak, de a két klub elképzelései távol állnak egymástól, viszont a játékos és a borsodi klub között nincsen akadálya a közös folytatásnak.

Eredeti cikk

Comments are closed.