A Vidi volt válogatott játékosa Ausztriában fejezné be a karrierjét

2020.05.16.
Comments off
59 Views

Terjedelmes interjút adott a transfermarkt.at-nak Anel Hadzic, a MOL Fehérvár FC korábbi osztrák és bosnyák állampolgársággal rendelkező középpályása. A koronavírus-járványt az ausztriai otthonában átvészelő 30 éves játékos – ahogy honlapunknak is – elismerte, a nyáron ismét tárgyalni fog a leendő klubjával, az FK Sarajevóval. Azt viszont határozottan kijelentette, hogy Ausztriában fejezné be a pályafutását.

Bosznia-Hercegovinában születtem és a második otthonomban, Ausztriában nőttem fel. Nagyon hálás vagyok az országnak mindazért, amiket lehetővé tett számomra. Itt kezdtem el a profi karrieremet, és itt szeretném majd befejezni. Nagyon szép időket töltöttem ott, kupagyőztes lettem, és nagyszerű érzés volt az európai kupaporondon szerepelni – idézte a portál Hadzicot, aki a csakfoci.hu-nak adott interjúját követően ismét elmondta, miért kellett távoznia április végén a MOL Fehérvár FC-től.

A 14-szeres bosnyák válogatott labdarúgó szót ejtett a törökországi kitérőjéről is, miután 2016 januárjában az Eskişehirsporhoz igazolt, majd fél év, és nyolc bajnoki után távozott.

Nehéz volt Törökországban maradni. Bár nagyon jó mérkőzéseken játszottam, mégis a rájátszás döntő jelentőségű volt a távozásom szempontjából – tette hozzá.

Hadzicot 2016 nyarán szerződtette a MOL Fehérvár FC (akkori nevén Videoton FC), amelynek színeiben összesen 85 NB I-es mérkőzésen (kulcsfontosságú szerepe volt a 2018-ban az EL-csoportkört elérő gárdában) lépett pályára, ezeken összesen 11 gólt rúgott. Hadzic a 2017/18-as szezonban bajnok lett a Vidivel, az előző idényben kupagyőztes lett a fehérváriakkal, miután az ő gólja döntötte el a Honvéd elleni MK-finálét a 91. percben.

Interjú: “Soha nem akartam elhagyni a Vidit” – Carrillót nem tudta komolyan venni a klubnak hálás légiós

Eredeti cikk

Comments are closed.