Így kezdhetik újra Ronaldóék: Serie A, BL, Olasz Kupa

2020.05.14.
Comments off
66 Views

A Corriere dello Sport szerint heti két fordulót rendeznének, aminek köszönhetően a liga küzdelmei befejeződnének az UEFA határidő végéig, azaz augusztus 2-ig.

Elsőként a 25. forduló elhalasztott meccseit pótolnák, majd az összes csapat bekapcsolódna a 27. fordulóval. Csupán két kisebb szünet lenne, július 1-én és július 22-én, ekkor rendeznék ugyanis az Olasz Kupa elődöntőinek visszavágóját, azaz a Juventus-Milan és a Napoli-Inter párharcot, majd a két továbbjutóval a finálét.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a nemzetközi porondon még érdekelt olasz klubok- Juventus, Napoli, Roma, Atalanta és Inter- augusztusban le tudják játszani a Bajnokok Ligája és Európa Liga mérkőzéseiket – olvasható a juventushungary.hu-n.

Vadonatúj adással jelentkezett hazánk legegyedibb futball podcastja!

Az olasz calcio szerelmeseinek új otthona a negyedévente jelentkező műsor. Kulisszatitkok, exkluzív háttér információk és szakmai elemzések várják az olasz- és a nemzetközi futball kedvelőit.
A műsor házigazdája, Kéri András Dániel, aki neves olasz kluboknak elemez, az itáliai Tactical Master Award győztese, „A Calcio titka” című sikerkönyv szerzője, valamint Laczkó Zsolt, válogatott játékos, a Sampdoria korábbi légiósa.
A Juventus Hungary podcast két vendége: Ladányi-Pára Gergely és Kiss Bendegúz. A legújabb adásban szó esik arról, hogy a jelenlegi járványhelyzetben morális szempontból mennyire helyén való a Serie A újrakezdése, de a szakértők beszélnek a Bajnokok Ligája mérkőzéseinek zárt kapuk mögötti megrendezéséről is.

A legújabb adást itt tudod meghallgatni:

Eredeti cikk

Comments are closed.