9 nap az NB I-es rajtig: Komoly MLSZ-támogatás a koronavírus-tesztekre, csatárával hosszabbított a DVTK

2020.05.14.
Comments off
61 Views

Az MLSZ elnökségi határozata szerint az NB I-es klubok mindegyike 10 millió forint + ÁFA normatív támogatást kap az MLSZ-től a kötelezően elvégezendő koronavírus tesztek költségeire. Bővebben itt.

Közös szuperbajnokságba hívhatják a Fradit, a Vidit és az Újpestet is – ez a BEK-győztes klub terve

Zvezda-Fradi? Az Újpest Bukarestben? A Vidi a Ludogorec ellen? Ismét felvetődött egy közös, ezúttal egy magyar-szerb-román-bolgár bajnokság ötlete, méghozzá a térség egyik legnagyobb csapatánál. A részleteket itt olvashatod.

Tiki-taka: 14 passz után lőtt gólt az MTK az edzőmeccsen – videó

Látványos támadás végén szerzett gólt az NB I-be visszatérő MTK az élvonalban harmadik helyen álló Mezőkövesd elleni, szerdai edzőmérkőzésén: a Prosser találatát megelőző akció 14 passzból épült fel. Nézd meg videón itt!

Hosszabbított a Diósgyőr megmentője – hivatalos

Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a DVTK és Makrai Gábor. A 23 éves támadó a DVTK-ban vált stabil élvonalbeli játékossá. Diósgyőri színekben 8 gólt szerzett, amiből fontosságát tekintve messze kiemelkedik a 2018 tavaszának végén Videoton ellen szerzett találat, amivel a DVTK meghosszabbította élvonalbeli tagságát. A hazai átigazolási hírekről ide kattintva tájékozódhatsz a leggyorsabban.

Csank: Körülbelül kettő hétig lennék edző az NB I-ben

A korábbi szövetségi kapitány az edzősége alatti felkészülési időszakokról nyilatkozott. Olvasd el itt!

Eredeti cikk

Comments are closed.