Fehérvár: Címvédőként fontos a kupa – Juhász Roland

2020.05.12.
Comments off
59 Views

Juhász Roland, a Mol Fehérvár FC labdarúgója szeretné emlékezetesen lezárni pályafutását, és a nyáron trófeákkal búcsúzna a profi futballtól.

Juhász Roland trófeákkal szeretné lezárni pályafutását (Fotó: Tumbász Hédi)

Hirdetés

Juhász Roland az M1 aktuális csatornának adott nyilatkozatában kifejtette, karrierje során rendre olyan csapatokban szerepelhetett, amelyekkel trófeákért vagy a nemzetközi kupaindulást jelentő helyekért küzdhetett, ezért jó lenne emlékezetessé tenni pályafutása utolsó szakaszát is.

A 36 éves futballista hozzátette, kicsit furcsa és egyedi a befejezés, mert szurkolók nélkül nem lesz olyan, amilyet szeretett volna, amilyet megálmodott, de ha nyernének egy vagy két serleget, az mindenképpen emlékezetessé tenné számára ezt az idényt is.

A Mol Fehérvár FC a Magyar Kupában címvédőként jövő szombaton az elődöntő első felvonásán a Mezőkövesdhez látogat – kedden már a visszavágón lépnek pályára a csapatok –, május 30-án pedig a bajnoki folytatás első fordulójában Pakson vendégeskedik. Az NB I tabelláján második fehérváriak hátránya három pont az éllovas Ferencvárossal szemben, a fővárosiaknak viszont van még két elmaradt találkozójuk is.

Juhász Roland kiemelte, a Magyar Kupa és a bajnokság folytatását is nagy várakozás előzi meg a részéről.

„Ez a mostani mindannyiunk életében egy speciális helyzet volt, legyen az edző vagy játékos. Fontos, hogy ebből a rendelkezésre álló kevés időből ki hogyan tudott profitálni, és milyen állapotban tudja elindítani a csapatát erre az egy hónapos menetelésre” – közölte. Hozzátette, a kupában kezdenek, ami nekik címvédőként különösen is fontos, majd reményét fejezte ki az ismétlésre.

A bajnoksággal kapcsolatban hangsúlyozta, meglepetésekre számít.

„Ott egy picit nagyobb a hátrányunk, de én azt mondom, hogy az sem lehetetlen, hogy ledolgozzuk” – fogalmazott.

Eredeti cikk

Comments are closed.