DVTK: két hónap késéssel megműtötték a szerb védőt

2020.05.12.
Comments off
50 Views

Artroszkópos térdműtéten esett át Dejan Karan, a DVTK labdarúgócsapatának szerb középhátvédje – adta hírül hivatalos honlapján a diósgyőri klub.

Hirdetés

Karant megműtötték (Fotó: dvtk.eu)

A 31 éves védőt az eredeti tervek szerint március közepén operálták volna meg, mert a térdkalácsából letört egy porcdarab, ám a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a beavatkozást.

Karan műtétjére múlt szombaton került sor, az artroszkópos eljárás során eltávolították a szakszóval szabad testnek vagy ízületi egérnek nevezett porcdarabot, és a futballista aznap este már otthonában aludhatott. Karan abban bízik, hogy még ebben az idényben visszatérhet a pályára.

„Csak egy kicsi műtéti heg maradt a térdemen, egyáltalán nem érzek fájdalmat, már ilyen rövid idő után is napról napra jobb a lábam – idézi Dejan Karant a DVTK hivatalos honlapja. – Mindennap járok a DVTK Medical Centerbe, ahol szakemberek segítségével végzem a rehabilitációt. Néhány hét múlva csatlakozhatok a társakhoz, ha jól reagál a térdem, akkor akár a bajnoki hajrában is számíthat rám Feczkó Tamás, de a következő idényre biztosan a csapattal közösen tudok készülni.”

Dejan Karan a jelenlegi szezonban 12 mérkőzésen lépett pályára a Diósgyőrben, eddigi utolsó tétmeccsét tavaly novemberben a Budapest Honvéd ellen játszotta.

Eredeti cikk

Comments are closed.