Az NB I-es rajt miatt tért vissza Magyarországra Rossi – a koronavírusteszt után karanténba vonult

2020.05.12.
Comments off
61 Views

A hétvégén már beszámoltunk arról, hogy véget ért a magyar válogatott szövetségi kapitányának kényszerszabadsága és vasárnap este útnak indult Olaszországból, hogy újra Magyarországon tevékenykedjen. Marco Rossi a közelgő NB I-es rajt miatt tért vissza hazánkba, mert a munkáját szem előtt tartva úgy érezte, Magyarországon kell lennie – írja a Blikk.

– Vasárnap este indultam, hétfő délelőtt pedig már a magyar fővárosba is értem. Szerencsére minden rendben volt az úton, semmilyen fennakadás nem történt– árulta el a Blikknek a szakember, aki, miután 1500 kilométert vezetett, azonnal az orvosok rendelkezésére állt. – Rögtön alávetettem magam a koronavírustesztnek, nagyon bízom benne, hogy negatív lesz az eredmény.

Természetesen az előírásokat szigorúan betartva, most karanténba vonulok ugyanúgy, ahogy azt tettem hazautazásom előtt Budapesten, majd odahaza is.

A tréner hozzátette, ahogy eddig, úgy a továbbiakban is gőzerővel dolgozik a karanténban.

– Ebben az időszakban is sokat tudok dolgozni. Bulgária, Izland és Románia mérkőzései mellett az orosz, a szerb és a török válogatott több találkozóját is megnéztem már, hogy minél alaposabban elemezzem a játékukat és a futballistáikat. Emellett rengeteg videó és írás kerül fel az internetre nap mint nap, amelyeket elismert edzők publikálnak, így önmagam képzésére is van lehetőségem. Ha valami újat sikerül ellesnem, megtanulnom, az a válogatott hasznára is lehet – mondta az edző a Blikknek.

Rossi Olaszországban elemez: “Orbán felépülése akkor igazi segítség, ha mások nem sérülnek meg” – exkluzív interjú

Eredeti cikk

Comments are closed.