Aligha játszhat már az idényben a Diósgyőr csapatkapitánya

2020.05.12.
Comments off
66 Views

Dejan Karan, a DVTK csapatkapitánya március közepén feküdt volna műtőasztalra, mert a térdkalácsából letört porcdarab régóta fájdalmat okozott, ezért el kellett távolítani. A koronavírus-járvány miatt azonban halasztani kellett a beavatkozást.

A kormány a közelmúltban vidéken lazított a járvány miatt elrendelt intézkedéseken, így a kórházak ismét végezhetnek ütemezett műtéteket. A 31 éves szerb-magyar védő térdéből szombaton artroszkópos eljárással távolították el a szakszóval szabad testnek vagy ízületi egérnek nevezett porcdarabot, és este már otthonában aludt – írja a dvtk.eu.

Csak egy kicsi műtéti heg maradt a térdemen, egyáltalán nem érzek fájdalmat, már ilyen rövid idő után is napról napra jobb a lábam – mondta Karan a klubhonlapnak. – Minden nap járok a DVTK Medical Centerbe, ahol szakemberek segítségével végzem a rehabilitációt.

Néhány hét múlva csatlakozhatok a társakhoz, ha jól reagál a térdem, akkor akár a bajnoki hajrában is számíthat rám Feczkó Tamás, de a következő idényre biztosan a csapattal közösen tudok készülni

– tette hozzá.

Eredeti cikk

Comments are closed.