11 nap az NB I-es rajtig: Mégis “lehetnek” szurkolók a Fradi-meccseken, a Vidi válogatottja meglepetéseket vár

2020.05.12.
Comments off
65 Views

Fradi: Bábuként lehetnek “jelen” a szurkolók a zártkapus meccseken

Több ezer szurkolójának teremti meg a lehetőséget a Fradi, hogy “valahogyan” ott legyenek a lelátón a hazai bajnokikon.

A fehérvári Kovács István a közelgő rajtról

Nem is magában a sűrű programban látom a fő gondot, hiszen azért az EL-szerepléseink alkalmával már belekóstoltunk abba, milyen is huzamosabb időn keresztül heti két tétmeccset játszani. Most azonban egy hosszabb kényszerű leállás után következik egy komoly sorozatterhelés, amelyre viszonylag rövid idő alatt kell felkészülnünk. Ráadásul minden mérkőzésnek komoly tétje lesz, akár a Magyar Kupa, akár a bajnoki cím szempontjából. Szerencsére erős játékoskeretünk van, amely roppant fontos annak érdekében, hogy az ilyen sorozatokat is sikerrel vegyük.

Rendkívül fontos lesz az is, hogy mely csapatok tudnak majd a legjobban alkalmazkodni a szokatlan körülményekhez. A magam részéről sok meglepetésre számítok a bajnokság folytatásában.

(…) Nekem eddig egyszer volt alkalmam pályára lépni egy zárt kapus meccsen a válogatottban, borzalmas élmény volt, a jelenlegi helyzetben viszont mindenki örül annak, hogy egyáltalán mérkőzéseket játszhatunk. Ugyanakkor bízom abban, hogy belátható időn belül ismét megtelnek a stadionok szurkolókkal. (molfehervarfc.hu)

Aligha játszhat már az idényben a Diósgyőr csapatkapitánya

Ha azonban jól reagál Dejan Karan térde a napokban elvégzett műtét után, akkor talán a bajnoki hajrában is számíthat rá edzője. A részletek és nyilatkozat itt! 

A ZTE a Fradi után a Vidivel is összecsap az újrakezdés előtt

Alighanem a két lehető legnehezebb ellenféllel csap össze a Zalaegerszeg NB I-es hangolódásképpen: a Ferencváros után a MOL Fehérvárral is találkoznak a kék-fehérek.

A kupameccseken lőtt góljai NB I-es csapatba repíthetik a magyar csatárt

A csakfoci.hu információi szerint a ZTE-nél folytathatja pályafutását Zimonyi Dávid, az NB III Nyugati csoportjában szereplő Lipót Pékség SE csatára, aki korábban az egymás elleni Magyar Kupa-meccseken gólokat szerzett.

Az NB I-es rajt miatt tért vissza Magyarországra Rossi – a koronavírusteszt után karanténba vonult

A magyar válogatott szövetségi kapitánya hétfő délelőtt érkezett meg Budapestre, majd ezt követően rögtön alávetette magát a koronavírustesztnek.

Eredeti cikk

Comments are closed.