Diósgyőr: Fontos bejelentést tettek az egyik legjobb játékos jövőjéről

2020.05.11.
Comments off
60 Views

Hivatalos oldalán jelentette be hétfő délután a Diósgyőri VTK, hogy meghosszabbították  Serhii Shestakov nyáron lejáró szerződését. Az ukrán játékos 2017 decemberében lett diósgyőri labdarúgó, és az elmúlt időszakban 60 bajnokit játszott a DVTK színeiben, a jelenlegi bajnokságban pedig már három fontos gólt is szerzett.

– Amikor a jövőről beszélgettünk a menedzseremmel, mindig világossá tettem, hogy hiába több más klub érdeklődése, számomra a DVTK az első választás – osztotta meg Serhii Shestakov. – Szeretek Diósgyőrben játszani, baráti a hangulat az öltözőben, jó együtt dolgozni az edzői stábbal, kiválóak a körülmények, és jönnek az eredmények is. Igazából semmi nem szólt a váltás mellett.

Ezzel a hosszabbítással a DVTK lesz az a klub, ahol a legtöbb időt töltöm pályafutásom során, ez is alátámasztja, hogy jó döntést hoztam 2017 végén.

Továbbra is az az elsődleges célom, hogy végigjátsszam a lehető legtöbb mérkőzést, minél több gólpasszt adjak, és ha lehetőség adódik, akkor gólt is lőjek. A csapattal még egy nagy lépést kell megtennünk, hogy nagyobb célokért küzdhessünk, bízom benne, hogy sikerülni fog.

– Serhii Shestakov az elmúlt években alapemberré nőtte ki magát Diósgyőrben, szinte már el sem tudjuk nélküle képzelni az egyre sikeresebb csapatot – nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója.

Nemcsak a DVTK szakvezetése és a sportsajtó, hanem a szurkolók is elismerik a több poszton is bevethető bevethető ukrán labdarúgó teljesítményét.

Hamarosan újraindul a bajnokság, addigra szeretnénk lezárni azon a labdarúgók ügyét, akiknek nyáron lejár a szerződésük. Így maximálisan a játékra tudnak koncentrálni, nem vonja el a figyelmüket a jövőjükről zajló tárgyalássorozat. Örülök, hogy Shestával ilyen gyorsan sikerült megegyezni, és ma aláírtuk a szerződését.

Eredeti cikk

Comments are closed.