Ökölvívás: Mayweather szerint van az a pénz, amiért visszatérne

2020.05.10.
Comments off
35 Views

A profi ökölvívástól veretlenül visszavonult ex-világbajnok Floyd Mayweather Jr. nem tervezi a visszatérést a szorítóba, bár kijelentése szerint van az a pénz, amiért még meggondolhatja magát.

Hirdetés

Mayweather szerint van az a pénz, amiért ő is visszatérne (Fotó: AFP)

A 43 éves amerikai bokszolót azt követően faggatta a Fight Hype portál, hogy a távolabbi múlt két legendás, ötven év feletti alakja, Mike Tyson és Evander Holyfield is jelezte: megint edzésbe állt, és kész bemutató mérkőzéseket vívni a ringben. 

„Jelenleg egyszerűen csak formában tartom magam az edzőtermemben, de nem gondolkodom a visszatérésen” – jelentette ki az öt kategóriában is világbajnoki címet szerzett, majd 49 meccs után 2015-ben veretlenül visszavonult bokszoló.

Mayweather 2017-ben ismét szorítóba lépett, és a boksz szabályai szerinti meccset a 10. menetben kihirdetett technikai KO-val nyerte az ír ketrecharcossal, Conor McGegorral szemben.

„Két olyan estém is volt, amikor több mint 320 millió dollárt kerestem. Ha ismét bemegyek a ringbe, az nem boksz lesz, hanem show és üzlet. A bokszból már elég, nyugdíjas vagyok. Persze, ha lehetőségem nyílik rá, hogy 600 millió dollárt keressek, akkor miért ne? De csak az ellen harcolnék, aki igazán méltó rá. Most nincs senki ilyen a bokszban” – nyilatkozta.

A 600 millió dollár nem hangzik rosszul, nagyjából 193 milliárd forint, amelyből néhány évig el lehet tengődni… 

Eredeti cikk

Comments are closed.