Fradi: Rebrovot 350 milliós fizetéssel is csábítják, több klub vinné – sajtóhír

2020.05.10.
Comments off
50 Views

Egybehangzó ukrajnai sajtóhírek szerint jelentősen megnőtt az érdeklődés az utóbbi időben Szergej Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetőedzője iránt.

A footballtransfer.com.ua például azt írja, hogy a tréner hamarosan “feljebb léphet”, ugyanis eredményei, angol nyelvtudása és nemzetközi megítélése miatt több komolyabb bajnokságból is kiszemelték a kispadra.

A portál szerint jobb esély mutatkozik arra, hogy Rebrov valahová Nyugat-Európába költözzön, mintsem arra, hogy viszatérjen a Dinamo Kijev kispadjára, ezzel pedig állítólag már az edző hazacsábításán dolgozó Dinamo-elnöknek, Ihor Surkisnak is szembesülnie kellett már.

Nem mondott le viszont a megszerzéséről a török Fenerbahce sem, amelynek állítólag az ukrán az elsőszámú kiszemeltje. A NizhynNews szerint az isztambuli gárda meg is adta már feltételeit, illetve követelményeit Rebrovnak. E szerint:

• Az új szakvezető maximum évi 1 millió eurós (több mint 350 millió forintos) fizetésre számíthat

• Csak limitált átigazolási büdzsével dolgozhat

• Meghatározott számú fiatal játékosnak kell lehetőséget adnia a Fenernél

• Hazai (török) stábtagokkal is együtt kell dolgoznia

• Bajnoki címet kell nyernie a projekt végeredményeként

A török álíltólag mindezt másik jelöltjük, a horvát Nenad Bjelica előtt is felvázolták, de az eszéki szülezésű tréner nemet mondott már a Fener vezetésének.

Eredeti cikk

Comments are closed.