Felkészülés: Ötgólos edzőmeccset játszott egymással Fradi és az MTK

2020.05.09.
Comments off
45 Views

A régebb óta edzésben lévő, NB I-et vezető ferencvárosiak jobban kezdtek, Lodico és Skvarka góljaival gyorsan kétgólos előnyre tettek szert. Az első negyedóra végén Bognár lövését védte Dibusz. A félidő közepén szépíthetett volna az MTK, hiszen előbb Bognár lövése a kapufán csattant, a második próbálkozását Dibusz hárította – tudósított az mtkbudapest.hu.

Nem sokkal később Gera próbálkozott, majd Prosser az oldalhálót találta el. Újabb nagy lehetőséget alakított ki az MTK, azonban Civic a gólvonalról mentett. A félidő felét átlépve három perc alatt Boli és Botka is betalált.

A fordulás után az MTK több helyzetet dolgozott ki, ennek az 58. percben meglett az eredménye, és szépített: egy bal oldali szögletet követően Baki fejelt a jobb alsó sarokba (4-1). Két perccel később Gróf akadályozta meg az MTK gólhelyzetét, nem sokkal később Frimpong mentett nagyot. A 72. percben Vass lövését védte Gróf, és a kipattanót követően is nagyot mentett a hazaiak kapusa.

Mivel az állás nem változott, így 4-1-el ért véget a Ferencváros és az MTK zárt kapus edzőmérkőzése.

Felkészülési mérkőzés, Népliget

Ferencváros – MTK Budapest 4-1 (Lodico 8., Skvarka 10., Boli 29., Botka 31., ill. Baki 58.)

Ferencváros, I. félidő: Dibusz – Botka, Blazic, Leandro, Civic – Haratin, Somalia – Isael, Skvarka, Lodico – Boli

Ferencváros, II. félidő: Gróf – Lovrencsics, Otigba, Frimpong, Heister – Sigér, Csonka (Ramadan, 85.) – Zubkov, Vécsei, Tokmac – Sihnevich7

MTK Budapest: Varga – Fülöp, Baki, Pintér, Nagy Zs. – Cseke, Palincsár – Gera D., Bognár, Prosser – Lencse (Somodi – Katona, Varju, Baki, Deutsch – Kanta, Mezei, Zuigeber – Vass, Bíró, Schön)

Eredeti cikk

Comments are closed.