Csúszik a nagy visszatérés: Orbán lemarad a “magyaros” rangadóról

2020.05.09.
Comments off
35 Views

Az RB Leipzig vezetőedzője, Julian Nagelsmann a pénteki sajtótájékoztatón elmondta, türelmesnek kell lenniük a védővel a súlyos térdsérülése után.

Willi egy kicsivel később kezdte el az edzéseket, mivel egy súlyos sérülésen van túl. Továbbra sem szabad siettetni a visszatérést, meglátjuk, hogyan reagál majd a lába a terhelésre.

Egyelőre minden rendben van vele, de az összes gyakorlatba még vonhatjuk be, ezért kérném mindenki türelmét.

A Freiburg elleni meccs jelenleg korai lehet számára – idézte az rblive.de a szakember szavait, melynek értelmében a 27 éves védő biztosan kihagyja a Sallai Rolandot is soraiban tudó Freiburg elleni bajnokit május 16-án.

Orbán tavaly október végén lejátszott Wolfburg elleni Német Kupa-mérkőzésen szenvedett térdsérülést, majd megműtötték, és biztosan kihagyta volna a magyar válogatott Bulgária elleni Eb-pótselejtezőjét, ami azonban a koronavírus-járvány miatt végül elmaradt márciusban.

Két héttel ezelőtt pedig elkezdte az edzéseket a lipcseieknél, melyről a közösségi oldalán is beszámolt a követőinek.

Jövő szombaton újraindul a Bundesliga

A Német Labdarúgó Liga csütörtöki közlése szerint szigorú egészségügyi szabályokkal és nézők nélkül folytatódik a Bundesliga.

A szezon valószínűleg június végén fejeződik be. Globálisan hatalmas az érdeklődés, mivel ez az első nagy bajnokság, amely újraindul. Ez annak a különleges helyzetnek köszönhető, hogy nálunk van a világ egyik legmodernebb egészségügyi rendszere – mondta Christian Seifert, a liga elsőszámú vezetője. (MTI)

Eredeti cikk

Comments are closed.