Barcelona: alighogy újrakezdték, máris megvan az első sérült

2020.05.09.
Comments off
27 Views

Alighogy újrakezdte az edzéseket az FC Barcelona labdarúgócsapata, máris megérkezett a hír az első sérültről: Samuel Umtiti jobb vádlijával van probléma.

Umtiti az FC Barcelona edzőközpontjában az újrakezdés után (Fotó: AFP)

Hirdetés

A 26 éves francia védő sérülésének súlyosságáról a klub nem adott tájékoztatást, a gránátvörös-kékek csupán annyit közöltek, hogy a gyógyulási folyamat határozza majd meg, hogy mikor térhet vissza.

Mint ismert, az FC Barcelona és a többi spanyol klub játékosai a napokban térhettek vissza az edzőközpontba a járványhelyzet miatti szigorítások után – egyelőre csak az egyéni edzés engedélyezett. Eddig otthon, egyénileg tréningeztek a játékosok, de talán nem véletlen, hogy egyre több helyről hallani azt, hogy a hirtelen jött terhelés sérüléseket okozhat.

Ráadásul Umtiti már kétszer is volt sérült ebben az idényben – először az egyik lábközépcsontja tört el, majd a térdével volt probléma. Az utóbbi időben az átigazolási hírekben is feltűnt a neve: a Napolival, az Arsenallal és a Chelsea-vel is szóba hozták.

A spanyol bajnokság várhatóan júniusban folytatódik.

FC Barcelona (from ) on Twitter

MEDICAL NEWS | @samumtiti has a right calf injury. His progress will determine his availability for the coming workouts.

Eredeti cikk

Comments are closed.