Női röpi: a válogatott szélsőütő marad Kaposváron

2020.05.05.
Comments off
51 Views

Egy évvel hosszabbított a Kaposvár női röplabdacsapatával Szűcs Kinga válogatott szélsőütő – derült ki az Extraligában szereplő klub szerkesztőségünknek is elküldött közleményéből.

Szűcs Kinga (10) a következő idényben is Kaposváron röplabdázik (Fotó: Török Attila)

Hirdetés

Tálas Zsuzsanna, Tatjana Matics és Szpin Renáta után Szűcs Kinga a negyedik játékos, aki tagja marad a keretnek a következő idényben is.

Szűcs Kinga 2019 januárjában csatlakozott az 1. MCM-Diamant Kaposvárhoz.

„Sajnálom, hogy a kialakult helyzet miatt nem tudtuk feltenni a pontot az i-re, de az első és legfontosabb az egészség, hogy a későbbiekben tudjuk folytatni ezt az utat, amelyen elindult a csapat – mondta Szűcs Kinga, a koronavírus-járvány előtt az Extraligában négypontos előnnyel vezető Kaposvár röplabdázója. – Nagyon keményen edzettünk, és hittem végig a csapatban. Bármire képesek lettünk volna együtt. Számomra minden mérkőzés adott valamit, de ha ki kellene emelni, akkor a decemberi, nyíregyházi bajnoki mérkőzésünk és az utolsó békéscsabai meccs idegenben, amely fantasztikus volt. Éreztem a csapattársaimon, hogy velünk most bármit csinálhatnak, senki sem fog minket megállítani! Azt is bátran kijelenthetem, hogy nekünk van a legjobb sportcsarnokunk, és örülünk, hogy egyre többen látogattak ki a meccseinkre. Szeretnék minden KNRC-szurkolót megkérni, hogy a jövőben is ugyanilyen lelkesen szurkoljanak a Kaposvárnak! Köszönöm!” 

Eredeti cikk

Comments are closed.