A polgármester kért bocsánatot a hazaküldött Tom Bradytől

2020.04.27.
Comments off
67 Views

Jane Castor, Tampa polgármestere könnyed levélben kért bocsánatot Tom Bradytől, miután az NFL hatszoros bajnok irányítóját edzés közben hazaküldték a város egyik közparkjából, mert megszegte a kijárási korlátozásokat. 

A polgármester elnézést kér a rossz kommunikációért, és vélhetően nem a legjobb első benyomást tette ezzel a város a Tampa Bay Buccaneers új játékosára. Brady a hét elején a világjárvány miatt hozott tiltás ellenére egymaga edzett egy belvárosi köztéren. Egy járőr figyelmeztette, hogy a létesítmény zárva van és hazaküldte.

Jane Castor hozzátette: tekintettel a nehéz egészségügyi helyzetre, nem tudott abban segíteni, hogy mi a teendő, amikor egy legendás sportolót látnak edzeni egy városi parkban. A levél kitér arra is, hogy Brady az elmúlt hetekben a “Tompa Bay” és a “Tampa Brady” kifejezéseket próbálta hivatalosan levédetni, a polgármester levelében utalt erre is: 

Tom, ez itt Tampa Bay. Ha nyersz nekünk Super Bowlt, akkor beszélhetünk a Tampa Bradyről

A 42 éves Brady március közepén írt alá a tampai klubhoz, miután elváltak útjai a New England Patriotstól, amely 2000-ben szerezte meg.

(MTI)

Eredeti cikk

Comments are closed.