Koronavírus: A Liverpool legendája is fertőzött – így van most az állapota

2020.04.11.
Comments off
70 Views

A Liverpool hivatalos oldalán tette közzé a Dalglish-család közleményét, amely szerint Kenny Dalglish április 8-án, szerdán került kórházba egy olyan fertőzés kezelésére, amely intravénás antibiotikumos kezelést igényelt. A jelenlegi előírásokkal összhangban később koronavírustesztet végeztek el rajta annak ellenére, hogy a korábbi csatárnál nem mutatkoztak a betegség tünetei.

Meglepetésre a teszt eredménye pozitív lett, ám Dalglish tünetmentes.

Az egykori Liverpool-klasszis a kórházba szállítása előtt úgy döntött, a családjával együtt elkülönülve, másokkal nem érintkezve tölti a mindennapjait, és kórházban marad. Arra kér mindenkit, kövessék a kormány által előírt előírásokat, és a szakértők útmutatásait az elkövetkező napokban, hetekben. Dalglish ezúton köszönetet mondott az orvosoknak és az ápolóknak is.

Dalglish játékosként előbb a Celticet nyolc, majd a Liverpoolt tizenhárom évig szolgálta, ahol hatszor lett angol bajnok, és háromszor hódította el a BEK-serleget. Edzői pályafutásához kötik minden idők legjobb Liverpoolját, amellyel kétszer is dolgozott a Premier League-ben. Pályafutása során a Blackburnt és a Newcastle-t is irányította.

Eredeti cikk

Comments are closed.