A spanyolok nekimentek a Kroosnak: “Vissza kellene térnie a földre”

2020.04.10.
Comments off
52 Views

Vissza kellene térnie a földre, mert olyan érzéketlenségről tett tanúbizonyságot, ami nekem fájt – jelentette ki Tomás Roncero, az As című napilap egyik ismert újságírója, hozzátéve, hogy szerinte Kroos „elfelejtette, hogy kitől kapja a fizetését”. A korábbi kapus és edző, Jorge D’Alessandro „arcul csapásnak” titulálta Kroos nyilatkozatát.

A Real Madrid 30 éves sztárja szerdán úgy fogalmazott, a bércsökkentés egy lehetőség, ő azonban mégis jobb megoldásnak látja azt, ha a futballisták teljes fizetést kapnak, és mindannyian egyénileg eldöntik, hogy hol és hogyan akarnak segíteni.

Olyan ez, mintha adományt kapna a klub a játékosoktól, de erre szerintem a Realnál nincs szükség – jelentette ki Kroos, aki egyáltalán nem arról beszélt, hogy a labdarúgóknak ne kellene felelősséget vállalniuk a kialakult helyzetben, csupán azt igyekezett aláhúzni, hogy erre nem kell kényszeríteni őket – az már egy másik kérdés, hogy mit kezdek a pénzzel, amit kapok, de mindenki el tudja dönteni, hogy milyen területen segít, mert most nagyon sok helyen jól jön a támogatás.

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt hetekben több, kényszerszünetet tartó bajnokságban bércsökkentést hajtottak végre a csapatsportágakban érdekelt egyesületeknél. (MTI)

Eredeti cikk

Comments are closed.