El Clásico: “A legrosszabb Real Madrid, amely ellen valaha játszottam” – visszhangok, videó

2020.03.02.
Comments off
58 Views

Zinedine Zidane (Real Madrid):A második félidő a miénk volt. Az első játékrész kiegyenlített meccset hozott, nem működtek elég jól a letámadásaink. A szünet után ebben is előreléptünk és ellenfelünk fölé nőttünk. Nagyon keményen benyomtuk őket a kapu elé és kis híján le is gázoltuk a Barcelonát. Csapatként nyertük meg ezt a meccset. Nagyon boldog vagyok Vinícius Junior gólja miatt, keményen megdolgozott érte. Fontos három pontot szereztünk egy nehéz hét után. Ezzel az élre is álltunk, de a végsőkig kell majd küzdenünk.

Quique Setien (Barcelona):Egyértelmű volt, mit kell tennünk, ki kellett volna várnunk türelemmel a megfelelő pillanatra, a labda birtoklása mellett. A Madrid letámadott minket, volt is területünk, amit az első félidőben ki is tudtunk használni. A második félidőben viszont számomra érthetetlen módon túl sok labdát veszítettünk el, és sajnos így nem tudtuk az irányítást a kezünkben tartani. Összességében sok tanulsággal járt ezt a mérkőzést, tudjuk, miben kell javulnunk.

Gerard Piqué (Barcelona):

Ez a Real Madrid az első félidőben a legrosszabb volt, amely ellen valaha játszottam a Bernabeuban.

Elszalasztottuk a lehetőségét, hogy megverjük őket. Igaz, ehhez a második félidőben jobban kellett volna futballoznunk, túl sok labdát veszítettünk el. Nagy sanszot puskáztunk el.

Sergio Ramos (Real Madrid):Mindenkinek a véleményét tisztelni kell. De bármikor szívesen megnyerem a Clásicót egy olyan rossz csapat tagjaként, mint ahogy ő mondja. A két játékrész között elég nagy különbség volt a részünkről, az elsőben hagytuk, hogy a labda náluk legyen, a másodikban viszont mentünk előre. Ők pedig nem voltak elég frissek, így egyre több lehetőségünk adódott.


C. Ronaldo-gólöröm a pályán és a páholyban

A portugál klasszis a Juventus kényszerszünetét (a koronavírus-járván miatt elhalasztották vasárnapról a torinóiak Internazionale elleni rangadóját) kihasználva látogatott ki volt csapata stadionjába. És így örült az egyik páholyban, amikor Vinícius Junior megszerezte a vezetést a Realnak. A brazil pedig épp a portugál gólörömét utánozva ünnepelt.

Kroos igazi karmester volt

Igazi karmester volt! ⚽👌

Közzétette: csakfoci.hu – 2020. március 2., hétfő

Eredeti cikk

Comments are closed.